Friendship Cup 01.11

Hei allesammen!
Denne søndagen må vi si at værgudene var på vår side. Regnet ga seg og vinden løyet like før start, så skrudde vinden og regnet på igjen når vi var ferdige. Bare helt fantastisk.
 
Veldig hyggelig med 8 deltagere og ikke minst er det jo imponerende at Espen tar turen fra Lillehammer. Ikke bare har han lang vei, han stikker av med seieren også.
 
Det var spenning helt til siste regatta hvor det faktisk var 4 stk som kunne stikke av med seieren. Roar var også på plass igjen og det var mange morsomme dueller mellom far og sønn. Are var uheldig og kunne fort vært helt på topp.
 
Det ser lovende ut for høsten og vinteren, det er flere som snart blir å regne med i teten, både Henning, Storm Niklas og Knut kan fort være helt oppe, Kristian blir også å regne med, han har dessverre hatt havari begge ganger vi har seilt.
 
Sender en utfordring til Geir, Tormod, Knut Å og Morten, dere er savnet på startstreken!! (noen av de har varslet at de kommer sterkt tilbake)
Flere viser interesse, det dukker opp nye ansikt på brygga som har lyst til å prøve. Hvis noen har en båt de har lyst til å selge ta kontakt med Roar eller undertegnede.
Neste regatta er 15.11, klokka 11:00
Seilerhilsen
Lars-Erik
0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *