Regionaldommerkurs

Norges seilforbund arrangerer regionaldommerkurs på teams med kveldskurs i perioden 27.1-9.2. Foreningen har et stort behov for å rekruttere flere dommere, så her håper vi det er flere som ønsker å delta. Da har man mulighet til å være med i protestkomite i alt fra NM til lokale regattaer. Kunnskapen man får er også veldig nyttig å ta med seg inn i egen seiling.

Trykk på linken for mer info og påmelding. Ved spørsmål, ta kontakt med Sandra Hatch, sandrahatch10@gmail.com

https://minidrett.nif.no/Event#6161654-010

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Send forespørsel FAPC 016 Send forespørsel OPS 010 Send forespørsel OPS 550 Send forespørsel Sex ed ekte sex beste live xxx tv kodi 045 Lightline Send forespørsel ← 1 2 3 Søn Børge Mogensen BM1771 Table. Styret vil bidra til […]

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.