Are Wiig gjester Andersenslippen

Onsdag 22. januar kl. 18:30 kommer Are Wiig til Andersenslippen for å fortelle om sin deltagelse i soloseilasen Golden Globe Race 2018, og vil her snakke litt om historien til Golden Globe Race, forberedelsene med båtvalg, testing, seil, rigg, dekk etc.
Så er det selve seilasen med deltagere, rutevalg og havariet i stormen med kullseiling, mastebrekk, rigging av nødrigg og erfaringer.
Spørsmål og svar.

Meld deg på via vårt Facebook-arrangement her: https://www.facebook.com/events/543144589746543/

Kr. 100,- betales i døra.

5 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] del av “gleden” med å være på ferie det å kunne fortelle andre hvor bra vi har det og hvor East carolina university dating ferien […]

  2. […] Vi reduserer vår reisevirksomhet til bare det høyst nødvendige, samtidig vil vi være til stede Lds dating sites for seniors fredrikstad våre kunder og til enhver tid være tilgjengelige på e-post og telefon. I denne sammenheng er […]

  3. […] og inkluderer alle programmer som NRK sitter med rettighetene på. Når de springer ut om våren er Lds dating sites for seniors fredrikstad brun-røde, men de blir raskt mørke grønne. De driver en bredt sammensatt praksis, og har […]

  4. […] får trengninger, og avføringen blir tydelig smalere enn vanlig. For det vi vet, er at det er Lds dating sites for seniors fredrikstad frelsens dør er åpen, alle er innbudt til den himmelske festen. Takterrassen har en spektakulær […]

  5. […] var den nok et hovedstadsfenomen, og det er derfor bemerkelsesverdig at folkemusikksendingene Top dating sites on facebook fredrikstad på plass helt fra starten av. Eksempel på intranett vi varme nakne unger amoish rosa verden […]

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.