Fiskemannen 2017


20. mai er det igjen klart for årets Bedriftsseilas på Andersenslippen! Ta med kollegaer, kunder, ansatte og bli med! Seilasen er en tur- og havseilerregatta på faste merker med start fra Garnholmen utenfor Hankø, og seilasen varer i ca. 3 timer. Etter seilasen er det «aftersail» med gratis grillmat og premieutdeling, etterfulgt av skalldyrbuffè og musikk av Åges danseband.

Nytt av året er egen turglede-klasse. Så her er det også mulig å delta på dette populære arrangementet uten å være i topp regattamodus :-). Alle i denne klassen får egen premie. Her benyttes tracking via Endomondo-appen eller tilsvarende. Valgfri start mellom kl. 11:00 og 11:45.

Påmelding per båt er kr. 900,- Kuvertpris for middag inkl. en Ankerpils er kr. 350,-.

Påmeldingen åpnet 1. april klokken 23:00 og stenger 15. mai. Meld deg på innen 8. mai og vær med i trekningen av en flott premie! De 10 første som melder seg på får den legendariske Fiskemannen-sydvesten!

PÅMELDING TIL FISKEMANNEN GJØRES HER!

Invitasjonen (brosjyre i PDF), laster du ned her: Bedriftseilasen2017_invitasjon _TT[3]

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *