Lær å seile

Snart starter seilsesongen, og da er det også tid for å komme igang med jolleseiling. I den anledning inviterer vi til informasjonsmøte Tirsdag 3.mai kl. 18.00 på Andersenslippen for foreldre, og barn som har lust til å lære å seile jolle. Her vil det komme mye praktisk info, og for barna vil det også være mulig å se på de som allerede har seilt en stund.

Hos oss har vi både optimister og RS Feva tilgjengelig. Optimisten passer for de yngste, fra 7 år, og helt opp til 15 år. RS Feva passer for de litt eldre, fra rundt 9 år og oppover. Dette varierer selvfølgelig, og er noe som bør prøves ut. RS Feva, er en tomannsjolle, så da passer den bra for de som kanskje ikke trives alene i båten.

Hvis det er noen spørsmål, send en epost til sandrahatch10@gmail.com eller ring 95469352.

 

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *