Invitasjon til Homlungenseilasen 2023

Lørdag 12. august er det igjen tid for den tradisjonsrike “HomlungenSeilasen”, arrangert i samarbeid mellom Hvaler seilforening og Fredrikstad seilforening.

Seilasen har tradisjoner helt tilbake til 1866. I 1986 tok Ytre Oslofjord Tur-og Havseilere og Halden seilforening opp tradisjonen igjen. Regattaen arrangeres i år for 38. gang. Homlungen Seilasen inngår i Union Race.

Seilasen er åpen for alle dekkede kjølbåter med faste køyer, klassiske trebåter, skøyter og flerskrogsbåter. Distansen er ca. 16 nautiske mil for kjølbåtklassene og 11 mil for skøyteklassen.

Vi benytter respittstart. Båten med lavest Rating starter kl 12:00. Starttidspunkt for øvrige båter justeres i forhold til dette.

Egen seilas for Kutter med egen bane og egne seilings-bestemmelser.

Starttidspunkt for Kuttere er satt til kl 11:45.

Påmeldingsavgiften er kr 500.- Etteranmelding mot tillegg fram til 08:00 på seilingsdagen. Lenke til påmelding finner du på Fredrikstad Seilforenings facebooksider og hjemmesidene til foreningen.

Påmelding på manage2sail.com. https://www.manage2sail.com/no/event/48668e40-61b5-4ce8-880f-4bb55381584d?#!/

Homlungenseilasen inngår som andre regatta av fire i årets Union Race serie. Union Race er et samarbeid mellom seilforeningene i Fredrikstad, Sarpsborg og Strømstad og har som målsetting å få flere seilere med på regattaseiling. Årets Union Race serie består av Kostervalsen i Strømstad, Homlungenseilasen på

Skjærhalden, Väderøracet i Fjellbacka og MK båt Cup i Sarpsborg.

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *