Resultater etter gåsdagens seilaser

Det ble en knallfin dag på Slippen i går.  Forholdene var utfordrende med skvalpesjø som gjorde at det var fort gjort og parkere.   Det ble en del styrbor/babord situasjoner.  Fint å se at alle gjorde opp og tok nødvendige strafferunder.

Sammenlagt har Geir nå overtatt sammenlagtledelsen etter gårsdagens seilaser.   Roar som også i går hadde forfall ligger nå på andreplass.  Det er meget jevnt så de siste seilasene blir avgjørende.    Vi ønsker Roar god bedring og håper han er klar til neste seilas.

Vedlagt  bilder hvor deltagerne koser seg  med kaffe i sola på terrassen.  Det andre bilde er av Rasmus Larsen som prøvde båten til Pappan litt i går.

Seilerhilsen

Lars-Erik

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *