Vellykket Raymarine Twostar

36 båter fullførte årets Raymarine Twostar. Arrangementet som ble gjennomført i samarbeid med Hankø Yacht Club og Raymarine ble svært vellykket, og bød på varierende vindforhold.

 

Red Line Vant den minste klassen

I de tildels lette forholdene var det  Jeanneau Sun Fast båtene som vant begge klasser. I den minste klassen var det bare 1 minutt og 7 sekunder som skilte Red Line med Erik og Andreas Lawson  på første og Lethe med Øyvind og Morten Knudsen fra Moss, en First 34,7.

Hyrrokkin vant den største klassen

I den store klassen Var marginene litt større, men Hyrrokkin med Sigmund Andre Hertzberg og Tim Sandberg vant foran Off Course, en Dehler 44 med Marius Løken og Truls Haug.

Arrangementet ble prikkfritt gjennomført og ledet av Sandra, John og Inger Hatch med god hjelp fra Per Helgesen. En stor takk til arrangementskommiteen for nok et fanbtastisk gjennomført event. Stor takk også til Hankø Yachtclub v/ Kenneth Olsen og til vår sponsor Raymarine.

Fornøyde premievinnere:

Sigmund Herzberg og Andre Sandberg, Erik  Lawson vant sammen med Andreas Lawson den lille klassen.. Tormod Lie og Vidar Moen i  Joppe ble  beste Fredrikstadbåt i den lille klassen, mens Are Eklund og Magnus Tvete ble beste lokale lagt i den store klassen.

 

Hele resultatlisten finner du her:

resultater R2S_2021

Flere bilder fra regattaen finner du her:

https://photos.app.goo.gl/sJEZNL7pU6vnW9H88

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *