Sterk seiling av Christoffer Sørlie i Norgesmesterskapet 2019 i Laser Standard

Kun slått av brødrene Tomasgaard, begge seilere med lang fartstid i klassen, seilte Christoffer seg til en sterk bronseplass i Norgesmesterskapet 2019 i Laser Standard. Med serien 3 – (6) – 2 – 5 – 2 – 4 – (7) – 6 i det 32 båter store feltet viste den jevne seilingen seg å gi god uttelling. Det var skiftende nordavind i Bundefjorden gjennom hele helga, både i retning og styrke men det stoppet ikke Fredrikstad-seileren som har et GP i Marstrand rundt hjørnet og forhåpentligvis et GP i Stockholm i uke 40, før U21 VM i Split Kroatia 26/10 – 2/11.

En ny hverdag på hybel og studier på Norges Idrettshøyskole bringer både muligheter og utfordringer. Den nye seilingsarenaen er nettopp i Bundefjorden i organisert trening ledet av Peer Moberg. Et flott sted for videreutvikling og for å legge grunnlaget for 2020-sesongen. I vinter vil skole og fysisk trening har høyest prioritet.

Gratulerer Christoffer, og lykke til med kommende regattaer!

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *