16. sesongen av Friendship Cup avsluttet

I går ble den 16. sesongen av Friendship Cup avsluttet. Det er derfor ingen tvil, radioseiling har vært en betydelig aktivitet
I Fredrikstad seilforening gjennom disse årene. Radioseilingen har vært en vinteraktivitet og derfor ikke berørt den øvrige seilingen. Navnet Friendship Cup er også betegnende for et godt og hyggelig miljø som er holdt vedlike gjennom disse årene. Vinner sammenlagt av både Friendship Cup og KM ble Geir Begby. Geir seiler jevnt godt og er alltid med i toppen. Et stort grattis til Geir.

I går ble det mange utfordringer. Flatt batteri på startbåten gjorde at starten ble forsinket. Roar og Lars-Erik hadde havarier og det er jo rart og se Roar sist på listen. Tormod og Lars Jørgen kjempet om seieren hvor Lars Jørgen trakk det lengste strået og vant. En var annen ting vi innførte i går at vi økte fra totalt 8 seilaser på en dag til 9 seilaser på en dag. Ved 9 gjennomførte seilaser kan man stryke de 3 dårligste.

Jeg vil takke for en hyggelig sesong med mange friske dueller. Alle ønskes en riktig god sommer og vel møtt til nye regattaer til høsten.

Seilerhilsen Lars-Erik

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *