Familiefest og foredrag om verdens lengste seiltur med jolle

Magne Klan og Fredrikstad Seilforening inviterer til foredrag om det som ble verdens lengste seiltur – med jolle – en RS Aero, fredag 18. januar.

Foredraget starter kl. 19:00-21:00, og klubbhuset vil være åpent utover kvelden for seilprat og åpen bar. Det vil bli servert forfriskninger til barn og de voksne.

Gi gjerne tilbakemelding om du kommer via dette Facebook-arrangementet: https://www.facebook.com/events/502174553603891/

Kr. 50,- betales i døra – med Vipps eller kontanter.

Det vil også bli medlemsrabatt på Magne Klanns bok «Norge om babord». Om du ikke klarer å vente, eller vil gi boka i julegave, kan den kjøpes herfra: https://www.blueoceanmedia.no/shop/product/norge-om-babord?tm=

Her er mer informasjon om foredraget:
Magne Klann viser bilder og forteller om sin tur langs Norskekysten fra Nordkapp til Lindesnes med RS Aero – verdens lengste seiltur med jolle. Vi får høre om møte med hval, utfordrende værforhold, og ikke minst: vi får se fantastiske bilder fra verdens vakreste kyst. En RS Aero er på størrelse med en laser og veier 30 kilo. Magne bar båten i land på sandstrender, og bodde under båten og seilet eller i telt. Ved avreise fra Nordkapp 25 april var det fortsatt vinter. Han møtte våren og sommeren på vei sørover, og kom frem til Lindesnes 12. juni – etter 49 dager og 1158,1 nautiske mil.

I tillegg til turen vil Magne på vegne av NSF fortelle om #HoldHavetRent og Clean Seas, turn the tide on plastic. Havet er vårt element, og det er viktig at vi som seilere hjelper til med å løse problemene med forsøpling og forurensing.

Man trenger ikke seile langt for å dra på tur med jolle – det er noe alle jolleseilere i alle aldre kan prøve på. Kanskje blir dere inspirert til å prøve? Boka «Norge om babord» kan kjøpes til medlemspris!

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *