Super modellseilings-dag

En super dag på Slippen hvor seilasene ble avsluttet i lett snøvær noe som ikke stopper ivrige seilere.  Nordøstlig vind dreide til tider ganske mye og satte alle på prøve, men dette er jo en del av seilingen.  Mange spennende og morsomme dueller og situasjoner.  Geir seiler meget godt og ble vinner med knappest mulig margin foran Roar.  Are viser at han blir å regne med, en komplett seiler som mestrer alle former for seiling.  Sammenlagt i Friendship Cup har Roar festet grepet, men i KM er det helt åpent.   Dette gjør at det blir en spennende avslutning på sesongen.

Det er stadig noen vi savner som vi håper stiller ved neste arrangement som er den 25 mars.

Lars Erik

Anbefaler alle å besøke vår Facebookside  midi B modellseiling

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *