Seilforeningen på Facebook

Foreningens offisielle Facebook-sider inneholder samme informasjon om kommende arrangementer som nettsiden, og administreres av eller på vegne av styret i foreningen for å forsterke effekten av nyheter og annen viktig info. Det er ikke nødvendig å være registrert i Facebook for å se denne siden:

https://www.facebook.com/fredrikstadseilforening/

 

Viktig info vedrørende Facebook:

Det finnes også enkelte uoffisielle Facebook-grupper som er opprettet av entustiastiske medlemmer. Det er flott at det dannes nettverk og engasjement rundt ulike aktiviteter, men vi må respektere at det ikke alle som ønsker å være medlem av Facebook. Disse kan faktisk ikke se hva som legges ut på, men alle skal likevel ha tilgang på informasjon og innspill ifm aktiviteter i regi av seilforeningen. Vi vil derfor oppfordre administratorer og deltakere i disse gruppene om å bidra til at vi også kan informere gjennom foreningens offisielle kanaler. Send beskjed til informasjonsansvarlig i foreningen!

Vi tror det er lurt at det ikke opprettes for mange uoffisielle FB-grupper, og oppfordrer medlemmene i stedet til å skrive om kommende regattaer og andre spennende hendelser direkte på foreningens nettsider. Styret kan bistå i å opprette egne menypunkter og brukerrettigheter til å skrive innlegg direkte!

Her er imidlertid en kort oversikt over hva som foreløpig ligger ute:

Det finnes en gruppe som heter «Fredrikstad seilforenings venner». Her kan alle som er medlem av gruppen legge ut innlegg og kommentarer:

https://www.facebook.com/groups/330852743861/?fref=ts

Slippen Rally er en egen gruppe for seilasene som har utgangspunkt i Andersenslippen:

https://www.facebook.com/groups/561368953959868/?fref=ts

Også Lera Rundt har sin egen Facebook-gruppe:

https://www.facebook.com/groups/1556063861371743/?fref=ts

Bedriftseilasens Facebook-event finner du her:

https://www.facebook.com/events/1250506384963927/

Facebook-logo-png-2

0 svar

Legg igjen et svar

Ønsker du å delta i diskusjonen?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *